Ramen en deuren - Comeplast Ronse
Ramen en deuren - Comeplast Ronse
Ramen en deuren - Comeplast Ronse

Onze aanpak: van advies op maat tot plaatsing

U bent niets met kwaliteitsproducten zonder kwaliteitsservice. Daarom trekken we de kwaliteit van de Deceuninck-producten door in de manier waarop we u adviseren, uw ramen en deuren plaatsen en de werven achterlaten.

1. Advies en beslissing

U bent altijd welkom in onze showroom om u een idee te vormen van de mogelijkheden of u door ons te laten adviseren. Onze showroom is elke weekdag open van 8 tot 12 uur en van 13 tot 17 uur. Mocht u zich liever op een ander ogenblik komen informeren of liever hebt dat we meteen langskomen, dan kan dat op afspraak.

Maak een afspraak

2. Offerte binnen de week

Als u geïnteresseerd bent om met ons samen te werken, komen we de werf opmeten. Zo kunnen we meteen ook de toegankelijkheid van de werf bekijken en komen we achteraf niet voor verrassingen te staan. Bij de kleurkeuze wijzen we er steeds op dat een kleur op het scherm of op papier niet steeds een getrouwe weergave is van de realiteit. Indien dat mogelijk is, proberen we u te verwijzen naar een woning waar we eerder al de ramen of deuren van uw keuze hebben geplaatst.

Binnen de week ontvangt u een gedetailleerde offerte op basis waarvan u uw beslissing kan nemen.

3. Technische opmeting en productie

Zodra het contract ondertekend is, komen we opnieuw bij u langs voor een technische opmeting. Daarna geven we de bestelling van de profielen door aan Deceuninck. De productietijd bedraagt doorgaans 6 weken en 2 weken voor standaard witte of beige profielen. Zodra de profielen bij ons geleverd zijn, verzagen en monteren we ze volgens de kwaliteitsvoorschriften van onze preferred partner en maken we een afspraak voor de plaatsing.

4. Plaatsing

Zodra de ramen en deuren geassembleerd zijn, komen onze plaatsers ze monteren en plaatsen ze het glas. Het zijn mensen die hun stiel kennen en weten hoe ze hun werk kunnen doen met een minimum aan overlast. Zeker bij verbouwingen is dit een cruciaal punt.

In het geval van een grote werf, waar de werken meerdere dagen in beslag nemen, zullen ze er steeds voor zorgen dat uw woning opnieuw wind- en waterdicht is. We zorgen er ook voor dat we de werf verzorgd achterlaten.

5. Nazorg

Uiteraard ontvangt u van ons alle informatie voor het onderhoud van uw ramen en deuren. Mocht u nadien toch nog vragen hebben, dan kan u er van op aan dat we u snel zullen helpen. Zowel op de profielen als op het glas heeft u een waarborg van 10 jaar.

Geïnteresseerd in een samenwerking voor het plaatsen van uw pvc-ramen en -deuren?

Contacteer ons

Comeplast is preferred partner van Deceuninck

Comeplast is Kiwa-gecertifieerd   Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team

Comeplast - Carpaco | IZ Klein Frankrijk | Schoonboeke 15 | 9600 Ronse
t. 055 23 16 60 | f. 055 21 79 19 | info@comeplast.be