Ramen en deuren - Comeplast Ronse
Ramen en deuren - Comeplast Ronse
Ramen en deuren - Comeplast Ronse

Investeren in kwaliteit, professionaliteit en service voor onze klanten

Comeplast-Carpaco produceert sinds eind de jaren ‘80 ramen en deuren met pvc-profielen. Van bij de start hebben we geopteerd om enkel te werken met kwaliteitsmateriaal van Deceuninck. Omdat we er in slaagden om de kwaliteitsnorm van het bedrijf ook in de productie en de plaatsing door te trekken, konden we het vertrouwen van deze top-3-speler op de Belgische markt uitdiepen tot een preferred partnership.

Esthetische meerwaarde door precisiewerk

Als preferred partner van Deceuninck zijn we verantwoordelijk voor de verkoop, de plaatsing en de nazorg van ramen en deuren en uiteraard ook voor de productie in ons eigen atelier. Om aan de hoge kwaliteitseisen te kunnen blijven voldoen, investeerden we in 2014 in een nieuw machinepark. Dat zorgt ervoor dat we de Deceuninck-profielen met een uiterste precisie kunnen verzagen en lassen. Dat resulteert in een ongeziene esthetische meerwaarde.

Efficiënt machinepark resulteert in een prijsvoordeel

Ons ultramoderne machinepark brengt ook een tijdswinst met zich mee dat op zijn beurt een positief effect heeft op onze prijzen. Ook dat is een niet te onderschatten voordeel voor particulieren die een niet oneindig bouw- of verbouwbudget moeten beheren. Ook onze professionele klanten kunnen het waarderen dat we er alles aan blijven doen om het prijsvoordeel tegenover aluminium en houten ramen te bewaken.

Intens contact met onze klanten

Onze klantenservice, die er mee voor gezorgd heeft dat we het vertrouwen van Deceuninck hebben gewonnen, is ook vandaag nog steeds ons stokpaardje. Als kmo vinden we het belangrijk om tijdens het beslissingsproces, de productiefase en de tijdens de plaatsing een heel intens contact met onze klanten te onderhouden. Daarom maken we ook een punt van een open en snelle manier van communiceren.

Philip Seghers,
zaakvoerder

Comeplast is preferred partner van Deceuninck

Comeplast is Kiwa-gecertifieerd   Deceuninck - Quick-Step Pro Cycling Team

Comeplast - Carpaco | IZ Klein Frankrijk | Schoonboeke 15 | 9600 Ronse
t. 055 23 16 60 | f. 055 21 79 19 | info@comeplast.be